We bouwen, onderhouden, transformeren, renoveren en verduurzamen. Altijd met respect voor onze opdrachtgevers, de gebouwen en bovenal voor de bewoners en gebruikers.

Van der Weegen is een typisch familiebedrijf dat al ruim 150 jaar is geworteld in Tilburg en van generatie op generatie gevormd tot een hecht team. We zijn een platte no-nonsens organisatie met korte lijnen en een passie voor bouwen. 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan wij samen voor onze opdrachtgevers klaar om elke uitdaging aan te gaan. In ons DNA hebben we vastgelegd waar we voor staan en wat we van elkaar verwachten.

Onlangs hebben wij ons nieuwe kantoor aan de Ringbaan Noord betrokken. Het voormalige PTT kantoor is door ons verduurzaamd en getransformeerd naar een modern kantoor waar onze medewerkers met veel plezier werken. Het nieuwe kantoor is tevens ons visitekaartje, we laten onze expertise in verduurzaming en transformatie graag zien! Dus loop gerust eens binnen of krijg hieronder alvast een beeld van ons kantoor.

Wat mooi is, moet mooi blijven. Dat klinkt simpel en dat maken wij het ook.

Onze vakmensen weten welk onderhoud gebouwen nodig hebben om mooi, functioneel, veilig en leefbaar te blijven. Wij staan 24/7 voor onze opdrachtgevers klaar. En we houden bij renovaties, onderhoud en servicewerk altijd rekening met de mensen die er wonen of werken. Bijvoorbeeld door te werken met vaste teams en terugkerende gezichten. Dat geeft vertrouwen.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat mensen langdurig kunnen blijven wonen of werken op een plek waar ze zich goed kunnen voelen. Dus koesteren we het vastgoed van onze opdrachtgevers.

Tevreden klanten, daar houden wij van, zo ook in onze nieuwbouwprojecten waar de kopers van woningen centraal staan. Elke koper koopt zijn of haar droomhuis, wij mogen die dromen waarmaken. Dat doen we met een helder communicatieproces (zeggen wat we doen en doen wat we zeggen), vakmanschap en flexibiliteit.